Jdi na obsah Jdi na menu
 


Najdi svou cestu- Neny

Adéla:Ve škole jsme měli rapera Nenyho, repoval nám různé písničky .Líbilo se mi to a ohodnotím ho 9/10:D

 

Kiki: Co si pamatuju tak to byla středa 30.1.2019. Neny přijel po 1. hodině. Po úspěšném tahání židlí jsme si to pořádně užili. I přes ten jeho životní příběh měl suprový písničky. Bylo to super :-D.8/10

Fanta- NENY je dobrej raper, ale když k nam dojel, já a kluci jsme si myslely že to bude zase nějakej frajírek, kterej si myslí že umí repovat, ale repoval celkem dobře. Zeptal jsem se ho, jestli mě dá do nějakýho songu. Řekl že jo, ale doteď na youtube není ani prd o mě. Ale jinak dobry  :-)

Nela-Hodně mě to bavilo.Když Neny začal repovat ,tak  jsem si říkala , že to nebude nic moc, ale bylo to hodně dobrý. Užila jsem si to . Má dobrý  písničky a také nám říkal něco o sobě . Zpívá dobře a mohli jsme se s ním vyfotit a dal nám podpis.Hodnotím 10/10.

Evča- NENY rapoval hodně dobře a byla sranda. Mohli jsme mu pokládat různé otázky. Měl hodně těžký životní příběh, ale říkal že kvůli tomu v sobě má pokoru. Umí rapovat strašně rychle, nechápu jak to dělá. Na konci jsme se s ním mohli vyfotit a dával nám podpisy. Měl tam i trička atd.. Myslela jsem že to nebude nic moc ale bylo to super. Hodnotím 10/10.