Jdi na obsah Jdi na menu
 


vtipy fajony

Přijde kovboj do saloonu a vidí, jak u jednoho stolu sedí pěkná ženská. Přemýšlí, jak by se s ní seznámil. Potom vytáhne bouchačku a všechny ostatní postřílí. Pak si přisedne k té ženský a povídá:
"A co vy tady, slečno, tak sama?"

 

Přijde chlápek na kopec, zvedne hlavu k nebi a zařve: "Bože! Chci slyšeti tvůj názor! Je Facebook škodlivý?!" A z nebe se ozve: "Chvilinku, jen dopíšu status.."

 

Facebook koncem roku 2012 21.12 Facebook Téma: Konec světa 22.12 Facebook Téma: "Přežil/a jsem" 23.12 Facebook Téma: Zítra jsou Vánoce 24.12 Facebook Téma: Veselé Vánoce 25.12 Facebook Téma: Moje dárky jsou... 26-30 Facebook Téma: Silvestr 01.01 Facebook Téma: Šťastný nový rok 02.01 Facebook Téma: Už nikdy nebudu pít

 

"Haló, to je blázinec?" "Ano, co si přejete?" "Můžete mi říct, jestli je na pokoji číslo 11 nějaký pacient?" "Ne, nikdo tam není." "Tak děkuji, to se mi asi opravdu podařilo utéct!""Haló, to je blázinec?" "Ano, co si přejete?" "Můžete mi říct, jestli je na pokoji číslo 11 nějaký pacient?" "Ne, nikdo tam není." "Tak děkuji, to se mi asi opravdu podařilo utéct!"

 

Přijde žena k psychiatrovi: "Pane doktore, můj muž si myslí, že je kůň." "Tak ho přiveďte, paní. Já ho vyléčím." "Dobře, pane doktore, ale až skončí dostihová sezóna, on teď začal vyhrávat."

 

Potkají dva mobily telefon a řeknou:

„Babi!“

 

"Mami, víš kolik zubní pasty je v jedné tubě?"
"Nevím."
"Já už to vím: od gauče až k televizi.''

 

"Tati, vyzkoušel jsem tvojí novou motorku..."
"A co?"
"Mám ti to popsat, nebo si to zítra přečteš v novinách?"

 

"Markétko, proč tvoje mladší sestra brečí?" Ptá se teta neteře. "Protože jsem jí pomáhala." "A jak si jí pomáhala?" "Pomáhala jsem jí sníst její

čokoládu."

 

Doktor: „A co jste naposledy viděl, než jste přišel o zrak?“

Pacient: „Ženu s vidličkou!“